Rezoluții pentru 2024. Vă amintiți?

Bună,

Pe data de 1 ianuarie 2024 v-am invitat la o provocare cu tema Rezoluții pentru anul 2024, ce este important pentru tine în acest an. Te-am invitat să faci o listă cu cel puțin 3 rezoluții pentru anul 2024.

O ai la îndemână? Sau este uitată în vreun sertar? Sau, mai rău, a ajuns la coșul de hârtii?

Sper, totuși, că ai acea hârtie la îndemână sau că îți sunt foarte clare acele 3 sau mai multe rezoluții pentru anul 2024.

Ți le prioritizezi? Îți faci un plan de acțiune pentru fiecare dintre rezoluții?

Dacă nu ți-ai făcut deja un plan să duci acele rezoluții la îndeplinire, nu te a învinui, nu te acuza. Schimbarea este grea, pentru oricine.

Parafrazând pe Steven Pressfield, în cartea sa The War of Artsentimentul de frică și îndoială este foarte normal și chiar benefic. Asta înseamnă că îți pasă de acel vis pe care îl ai. Frica este un barometru care îți spune dacă acel țel este suficient de important pentru a-l atinge.

După cum spune Steven: „Ține minte un element cheie: cu cât sentimentul de frică este mai mare pentru a finaliza o sarcină sau a-ți îndeplini un vis, cu atât poți fi mai sigur că este exact ceea ce trebuie să faci”.

Acum, revenind la rezoluții. Este 12 martie. Este primăvară, sezonul renașterii, al revenirii la viață. Dacă nu ai început, începe acum. Dacă ai început cu timiditate, pune mai multă energie și pasiune să-ți îndeplinești visul.

Nu există moment mai potrivit pentru a începe decât acum!

Așa că, scoate acea hârtie din sertar, uite-te din nou la rezoluțiile tale și alege una dintre ele. Cea mai importantă. Fă pași mici, dar cu hotărâre. Folosește timpul tău ca pe o resursă extrem de valoroasă.

Nu uita: timpul nu este niciodată pierdut atunci când îl investești în a deveni o versiune mai bună a ta.

Mult succes! O primăvară minunată!

Claudiu

Visited 7 times, 1 visit(s) today

Leave A Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *