Felicitări, te-ai înscris!

Mă bucur să te cunosc!

 

Te-ai înscris la o sesiune de strategie gratuită, în care vom stabili împreună parametri colaborării noastre viitoare.

Îți voi trimite în scurt timp un formular. Te rog să răspunzi la întrebări în cel mai bun mod posibil și să-mi trimiți răspunsurile înainte de discuția noastră.

Răspunsurile tale mă ajută să-ți înțeleg obiectivele și evaluarea ta privitor la cei șase piloni ai performanței ridicate: psihologie, fiziologie, productivitate, persuasiune, prezență și scop.

Te rog să descarci fișierul în format Microsoft Word, să-l completezi și să mi-l trimiți la adresa de email contact@claudiusimion.ro.

Aștept cu nerăbdare să ne cunoaștem și să începem călătoria!

O zi cu spor!

Claudiu

Programul High Performance Coaching este mult mai mult decât performanță la serviciu. Este la fel de mult despre o viață personală echilibrată, generare de energie, motivație, despre întreg domeniul vieții noastre.

Privește acest video de introducere! 

Bonus: Cât de important este pentru tine cum îți gestionezi timpul, atât în viața profesională cât și în cea personală? Urmărește acest scurt film, o parabolă despre timpul nostru. 

Timpul, nu putem, încă, să-l oprim, lungim, comprimăm. În viața de zi cu zi, ne apare ca ceva constant, pe care este indicat să-l folosim cât mai benefic pentru fiecare dintre noi.

Urmărește acest scurt film, o parabolă despre timpul nostru și oportunitatea de a-l folosi cât mai eficient.

 

 

Visited 126 times, 1 visit(s) today