Află cum să devii lider de top fără să-ți neglijezi viața personală

Începe transformarea în numai 12 săptămâni, prin metode dovedite!

  • Ai nevoie să ai o performanță înaltă la serviciu și, în același timp, să fii prezent cât mai mult alături de cei dragi ție?
  • Ai nevoie să balansezi optim viața personală și cea profesională?
  • Ai nevoie să-ți urmărești pasiunile, activitățile care te încarcă de energie și te împlinesc?

Am fost acolo. Am luptat, am reușit! Vreau să împart cu tine ce am învățat, să te ajut și pe tine să reușești să găsești acea balanță optimă. 

Cine sunt eu? 

Un om ca toți oamenii, cu visuri și realizări, cu reușite și eșecuri. Există însă acel “Aha, acum am înțeles!”, pe care l-am experimentat, ca urmare a celor peste 25 de ani de management și leadership la toate nivelurile ierarhice, inclusiv de cel de CEO al unei companii multinaționale germane.

Am lucrat peste 15 ani în străinătate, în China, Danemarca și Filipine, într-un mediu multicultural foarte divers, unde a trebuit să-mi adaptez dialogul și stilul de leadership conform diverselor culturi. 

Misiunea mea:

Să ating cât mai multe suflete!

În 2023 m-am certificat High Performance Coach și m-am decis să mă concentrez în a ghida pe cei care își doresc să îmbine optim o carieră de succes cu o viață împlinită în plan personal.

Am combinat elementele cheie din programul High Performance Coaching cu principii din Codul Secret al Succesului – Codul JeDI, totul sub umbrela Arta Autoperfecționării.

claudiu simion

Nu aștepta! Fă o rezervare pentru o oră de sesiune de strategie. Gratis!

Ești o persoană care vrea să devină lider de top fără a-și neglija viața personală?

Programul High Performance Coaching este mult mai mult decât performanță la serviciu. Este la fel de mult despre o viață personală echilibrată, generare de energie, motivație, despre întreg domeniul vieții noastre.

Privește acest video de introducere! 

Bonus: Cât de important este pentru tine cum îți gestionezi timpul, atât în viața profesională cât și în cea personală? Urmărește acest scurt film, o parabolă despre timpul nostru. 

Timpul, nu putem, încă, să-l oprim, lungim, comprimăm.

În viața de zi cu zi, ne apare ca ceva constant, pe care este indicat să-l folosim cât mai benefic pentru fiecare dintre noi.

 

Visited 138 times, 1 visit(s) today